Hörmann Hungária Kft.

Az építőipari piacon a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások a Hörmann névvel ma már szinte azonosultak, mivel a Hörmann-csoport Európa legnagyobb kínálatát jelenti.

A CID 2000 óta áll partneri kapcsolatban a Hörmann Kft.-vel. Rendszeresen végezzük direkt mail kampányaik koordinálását, kivitelezését. Az évente megrendezésre kerülő szakmai kiállítások alkalmával (Construma, BNV) rendszeresen küldünk ki a szakmai célcsoportnak tájékoztatókat, meghívókat.

2004-től folyamatosan lehetőség van a Hörmann internetes oldalán keresztül postai úton prospektus rendelésére. A CID, mint a Hörmann szerződött partnere regisztrálja az igényeket, és heti rendszerességgel elvégzi a szükséges postázásokat, miközben az így kialakuló adatbázist folyamatosan kezeli és karbantartja.

Szintén a CID üzemelteti a Hörmann információs vonalát, amelyen keresztül a telefonálónak lehetősége van a hozzá legközelebbi viszonteladó vagy szerviz kiválasztására, valamint lehetősége van további prospektusok igénylésére is. Az információs vonal kiszolgálása érdekében a CID kifejlesztett egy számítógépes rendszert, amely a folyamatosan bővülő viszonteladói listából irányítószám vagy település alapján minden esetben a legközelebbi cég elérhetőségét adja meg. Ezt a geográfiai alapú szoftvert sikeresen használtuk több hasonló feladat megoldásában, segítve ezzel az operátorok, valamint az elemzők, kiértékelők munkáját.

Éves szinten több ezer prospektust jutattunk el az érdeklődők részére.

  Vissza a referenciáinkhoz

  CID Cég-Info Kft. - az M.C. Direct cégcsoport tagja
Cím: 1145 Budapest, Róna utca 127/b
Telefon: 350-0479; E-mail: info@cid.hu